Copyright © Alle rechten voorbehouden aan de Gaggling Ganders Gang Goes
Nieuws.
Wie zijn wij.
Algemeen.
Bestuur.
Foto's.
Songs.
Contact.
Nieuws.
Wie zijn wij.
Algemeen.
Bestuur.
Foto's.
Songs.
Contact.
The Ganders op Facebook!

Repetities

De repetities vinden iedere donderdagavond plaats van 19.45 – 22.00 uur (inclusief pauze) in het Wilhelminahuis, Brugstraat 4, 4475AP Wilhelminadorp.

Er wordt in een harmonieuze sfeer gewerkt aan het verbeteren van ieders zangkwaliteiten door middel van zangtechniek, stemvorming en ademhalingstechniek.

Van de leden wordt verwacht dat zij thuis hun songs instuderen en één keer per maand vinden er ‘sectional rehearsals’ plaats, oftewel oefenen met je eigen stempartij.

 

Lid worden

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Heb je interesse, bezoek dan eens vrijblijvend een repetitieavond om te kijken, luisteren en/of mee te doen. We ontvangen je altijd met open armen! De contributie bedraagt € 20,00 per maand.

Bij ieder nieuw lid neemt de dirigent een stemtest af, zodat je bij de juiste stempartij kan worden ingedeeld. Na vier weken doet het aankomende lid auditie, samen met het auditiekwartet, zodat zowel jij als de dirigent kunnen ervaren of je in staat bent je eigen partij te houden. Dat is belangrijk omdat wij à capella zingen. Slaag je voor de auditie, dan ben je officieel lid van het koor en kun je jezelf een Gander noemen!

 

Optredens

Er staan regelmatig optredens op de agenda en wij kijken hier altijd erg naar uit.

Want een barbershopper doet niets liever dan zijn publiek entertainen, daarvoor repeteren we hard en niets is leuker dan een daverend applaus in ontvangst nemen!

Deelnemen aan een optreden is als spelen in een voetbalelftal: we hebben elkaar nodig en ieders inzet en aanwezigheid wordt verwacht.

Algemeen

Home